Zeemeermin Staart

Ben je op zoek naar een prachtig en unieke Zeemeermin Staart? Een staart waarmee je echt veilig zwemt en ook nog eens lang plezier van hebt? Kies dan voor een model uit de nieuwe collectie van Mermaid Sisters! Sterke stof, extra bescherming, 12 maanden volledige omruilgarantie en gratis verzending. Met behulp van onze maattabel zit de nieuwe staart als gegoten. En kom je er even niet uit, twijfel je over de maat? Neem dan gerust persoonlijk contact op met ons!

Welke is jouw favoriete Zeemeermin Staart?

Tara en Isa met hun Zeemeermin staart

Unieke modellen van Mermaid Sisters

Nadat de meiden Tara en Isa hun zwemdiploma’s A en B hadden gehaald waren ze niet vaak meer in het zwembad te vinden. Totdat… ze in 2017 iemand zagen zwemmen met een zeemeermin staart! Je raadt het al, ze zijn tegenwoordig bijna niet meer uit het water te krijgen die twee. Inmiddels hebben ze hun eigen unieke modellen ontworpen en zwemmen er in Nederland en België meer dan 10.000 kids (en volwassenen!) met een staart van deze Mermaid Sisters.

Een zeemeermin staart bestellen

Een Mermaid Sisters zeemeermin staart bestel je eenvoudig via onze webshop. Hiervoor kun je kijken bij onze nieuwe collectie zeemeermin staarten. Ook bieden we regelmatig staarten met een leuke korting aan in onze magazijnopruiming.

Ieder werkdag om 12:00 ‘s middags worden alle bestellingen door PostNL bij ons opgehaald en de volgende dag bij de nieuwe zeemeerminnen afgeleverd. Voor het opsturen van je bestelling binnen Nederland en naar België rekenen we geen verzendkosten. Het is ook mogelijk om je bestelling naar andere landen te laten versturen, neem dan eerst even contact met ons op. Wist je dat: er o.a. in Suriname, Australië en Amerika zeemeerminnen rond zwemmen met een staart van de Mermaid Sisters? Super gaaf!

Isa met zeemeermin staart bestellingen
Maattabel

De juiste maat

Om lekker en veilig te kunnen zwemmen is de juiste maat super belangrijk.

Reviews over Mermaid Sisters

Reviews

Alles voor een blije zeemeermin! Kwaliteit en service vinden we super belangrijk.

Waar moet je op letten bij de aanschaf

3 tips voordat je koopt

Waar let je op bij het kopen? We hebben een aantal tips op een rijtje gezet.

Veelgestelde vragen over een Zeemeermin Staart

Mag je overal zwemmen met een zeemeermin staart?

In steeds meer zwembaden wordt het zeemeermin zwemmen toegestaan. Neem voordat je gaat zwemmen altijd wel even contact op met het zwembad om dit te controleren. Soms gelden er bijvoorbeeld speciale dagen waarop het is toegestaan.

Hoe kan ik mijn zeemeermin staart wassen?

Zaken als chloor, zand, zonlicht en bijvoorbeeld zonnebrand zorgen ervoor dat de mooie kleuren vervagen en de rek verdwijnt waardoor je niet meer lekker kunt zwemmen. Om dit te voorkomen is het belangrijk om zowel voor als na het zwemmen je zeemeermin staart goed uit te spoelen met koud water. Bekijk de pagina Zeemeermin Staart Was tips voor alle tips om je staart mooi te houden.

Heb je een zwemdiploma nodig voor zeemeermin zwemmen?

Er zijn geen officiële regels voor het zeemeermin zwemmen. Wel raden we sterk aan om eerst je zwemdiploma A en B te halen. Daarnaast zijn er steeds meer zwembaden die zeemeermin zwemles aanbieden.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een Zeemeermin Staart?

1. Controleer altijd welk materiaal is gebruikt om de zeemeermin staart te maken.
2. Kies voor een lichtgewicht monovin die tijdens het zwemmen eenvoudig uit te trekken is.
3. Zorg voor de juiste maat. Hierdoor zwem je veilig en heb je meer plezier tijdens het zwemmen.

Bekijk de Zeemeermin Staart Koop Tips voor meer informatie.

Welke maat Zeemeermin Staart moet ik kiezen

Om fijn te kunnen zwemmen moet de Zeemeermin Staart goed passen. De juiste maat Zeemeermin Staart kies je door de omtrek van de taille en de afstand van de navel te meten. Meer informatie en tips vind je op de pagina “Zeemeermin staart welke maat“.

Mermaid Sisters
Right Menu Icon