Zeemeermin zwemmenHet zeemeermin zwemmen met een zeemeermin staart zit de afgelopen 10 jaar flink in de lift en dat is maar goed ook. Zeemeermin zwemmen zorgt ervoor dat veel kinderen die na hun B-diploma anders weinig tot niet meer in het zwembad komen weer uitgedaagd worden om te gaan zwemmen. Niet alleen goed voor de conditie en creativiteit, maar ook voor de zwemveiligheid!

Het gevolg van deze trend is dat zeemeermin zwemlessen als paddenstoelen uit de grond schieten. En hoewel we deze lessen toejuichen zijn er teveel “instructeurs” die maar wat doen. Deze schijnveiligheid zorgt ervoor dat kinderen overmoedig worden omdat ze denken goed te kunnen zwemmen en dit is gevaarlijk.

Echt leren Zeemeermin zwemmen

We hebben veel contact met verschillende zwemscholen en zwembaden, maar Word Zeemeermin valt hierbij in positieve zin op. De professionaliteit die oprichter Tria nastreeft ondersteund door een sterke groep docenten zorgt ervoor dat de zwemlessen van Word Zeemeermin kinderen echt beter laat zwemmen.

Naast professionele zwemlessen is Word Zeemeermin inmiddels ook partner op het gebied van testen van de Mermaid Sisters zeemeermin staarten. En deze taak nemen ze net zo serieus als de lessen. Mede dankzij hun kritische feedback zijn wij in staat om onze kwaliteit te perfectioneren!

Bij Word Zeemeermin kun je o.a. terecht voor Zeemeermin zwemles, Kinderfeestjes, Mermaid Fitness, Ouder en kind zwemmen, Clinics en Schoolzwemmen. En hoewel ze een basis hebben in noord Nederland zijn ze steeds vaker in heel Nederland actief. Mocht je lessen bij jou in de buurt willen organiseren neem dan zeker even contact met ze op voor de mogelijkheden via info@wordzeemeermin.nl of kijk op www.wordzeemeermin.nl.

 

Zeemeermin zwemmen - Tria

 

 

 

 

 

 

Tria – Oprichter

Tria heeft “Word Zeemeermin’ in januari 2017 opgericht.Het zeemeermin zwemmen is een goede aanvulling op het zwem ABC, omdat het zowel de adem- als de zwemtechniek verfijnt.Word Zeemeermin staat voor techniek, veiligheid, snelheid en behendigheid en trekt naast kinderen ook veel ouders en volwassenen naar haar cursussen. Tria is enthousiast, creatief en ondernemend.

Zeemeermin zwemmen - Lotte

 

 

 

 

 

 

Lotte – docent

Lotte is ondernemer en werkt in de sportsector.Ze richt zich op het bedenken en geven van verschillende trainingen, zoals (fun) bootcamps, hardlopen en zeemeermin zwemmen. Ze is creatief, enthousiast en houdt van alles wat met sporten en bewegen te maken heeft. Door leuke, vernieuwende challenges te bedenken weet zij anderen steeds weer uit te dagen om in beweging te komen.

Zeemeermin zwemmen - Maarten

 

 

 

 

 

 

Maarten – docent

Maarten werkt als verpleegkundige op de kinderafdeling in het UMCG. Direct na het behalen van zijn zwemdiploma’s heeft hij zich aangesloten bij de plaatselijke zwemvereniging waarbij hij aan veel kampioenschappen deelgenomen heeft. Later werd hij zwemtrainer van de vereniging en gaf hij training aan zwemmers van jong tot oud. Tegenwoordig houdt Maarten zich vooral bezig met open water zwemmen, waarbij hij uiteraard het liefste in de zee zwemt.

Zeemeermin zwemmen - Marit

 

 

 

 

 

 

Marit – docent

Marit is docent lichamelijke opvoeding binnen het voortgezet onderwijs (HAVO/VWO). Ze geeft daarnaast dansles aan vier tot twaalf jarigen en aan volwassenen en zwemles aan kinderen met een beperking. Hiervoor heeft ze vier jaar als zweminstructeur/ coördinator gewerkt.Marit is heel enthousiast, werkt graag met kinderen, ze past zich gemakkelijk aan en kan zich goed inleven in de wereld van kinderen.

Zeemeermin zwemmen - Myrthe

 

 

 

 

 

 

Myrthe – docent

Myrthe is docent bewegingsonderwijs in het speciaal basis onderwijs. Daarnaast geeft ze handbaltrainingen aan meiden tot 15 jaar en werkt ze als fitnessinstructrice in een sportschool. Hiervoor heeft ze 3 jaar gewerkt als zweminstructrice bij verschillende zwemscholen. Myrthe vindt het leuk om met kinderen te stimuleren om in beweging te komen en haar enthousiasme in het sporten en bewegen op ze over te brengen.

Zeemeermin zwemmen - Renate

 

 

 

 

 

 

Renate – docent

Renate werkt naast haar studie fysiotherapie als toezichthouder in een zwembad. Ze heeft de bachelor bewegingswetenschappen afgerond en heeft als lifeguard voor de KNRM gewerkt op Ameland.Ze heeft jarenlang met heel veel plezier op hoog niveau gezwommen. Ze houdt van open water zwemmen, zeemeermin zwemmen, hardlopen en fitness. Plezier en watergevoel vindt ze erg belangrijk, ze vindt het ontzettend leuk om met kinderen te werken en hoopt ze veel te kunnen leren over het bewegen in het water.

Zeemeermin zwemmen - Wendan

 

 

 

 

 

 

Wendan – docent

Wendan is grafisch vormgever en trainer wedstrijdzwemmen bij de A-selectie van de zwemvereniging TriVia in Groningen. Ze heeft zelf ruim tien jaar op nationaal niveau gezwommen en kent de kleine kneepjes van het wedstrijdzwemmen. Wendan houdt ervan om lekker sportief bezig te zijn, ze wordt blij van hardlopen in het bos, zwemmen in de zee (wel met een zonnetje erbij) en hier en daar een fiets tochtje.

Zeemeermin zwemmen - Heleen

 

 

 

 

 

 

Heleen – docent

Heleen werkt als Young Professional bij verschillende bedrijven en volgt daarnaast nog een Master opleiding. Van jongs af aan heeft ze altijd fanatiek aan wedstrijdzwemmen gedaan en nog steeds zwemt ze twee keer in de week en doet af en toe mee aan wedstrijden. Daarnaast heeft zij geruime tijd training gegeven aan de jongste minioren van zwemvereniging TriVia Groningen. En je kunt haar natuur;lijk tegenkomen bij een zeemeermin zwemles van Word Zeemeermin.

 

Mermaid Sisters
Right Menu Icon